Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/20/studentam-kropivnitskogo-koledzhu-rozpovili-pro-bezpeku-spozhivchih-tovariv-maibutnim-tovaroznavtsjam.htm
новини, 20 травня 2019

Студентам кропивницького коледжу розповіли про безпеку споживчих товарів


Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області провело День інформації на тему «Безпека споживчих товарів» для студентів Кропивницького коледжу харчування та торгівлі.


Начальник відділу контролю у сферах захисту споживачів, реклами, антитютюнового законодавства Лілія Буднікова поінформувала майбутніх товарознавців про результати перевірок суб’єктів господарювання, які були проведені в 2018 році, зупинилася на найпоширеніших порушеннях при маркуванні, зберіганні та продажу товарів.


Студенти поцікавилися процедурою захисту своїх прав як споживачів у разі придбання товару належної чи неналежної якості, особливостями складання письмових вимог до суб’єктів господарювання тощо.


Під час заходу учасники мали змогу ознайомитися з тематичною виставою книг «Безпека споживчих товарів». З метою підвищення рівня правової обізнаності щодо прав споживачів студенти отримали інформаційні листівки «Пам’ятка споживачеві».


Захід відбувся в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського, повідомляє прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


915Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: