Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/17/u-miskradi-kropivnitskogo-materialno-pidtrimali-chleniv-tovaristva-politv-jazniv-ta-represovanih.htm
новини, 17 травня 2019

У міськраді Кропивницького матеріально підтримали членів товариства політв’язнів та репресованих



Сьогодні, 17 травня, до Дня пам'яті жертв політичних репресій у міській раді Кропивницького вручили матеріальну допомогу членам міського товариства політв'язнів та репресованих - повідомляє сайт МРмК


Відповідно до рішення виконавчого комітету,  одинадцять членів цієї громадської організації отримають по одній тисячі гривень кожен, на загальну суму 11 тисяч гривень.


До міської ради для отримання  матеріальної допомогу прийшли шестеро кропивничан, інші за станом здоров’я, на жаль, не змогли. Їм вручать її дома, за місцем проживання.


Заступник міського голови Наталія Дзюба подякувала ветеранам товариства за важливу працю по збереженню пам'яті про невинно репресованих, замучених у тюрмах і таборах. 


-  Дякуємо Вам за те, що ви вистояли, вижили!, - звернулася до членів товариства Наталія Дзюба. - Міська влада високо цінує стійкість ваших переконань — це гарний приклад для молодого покоління. Хочу побажати вам здоров'я та  довгих років життя.


Заступник міського голови у неформальній обстановці за чашкою чаю поспілкувалась з ветеранами. А голова міського товариства політв'язнів та репресованих  Надія Тихонович проінформувала про участь членів товариства у міських заходах, а також звернула увагу на важливість питань, які вирішує їхня організація.



979Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: