Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/17/u-kropivnitskomu-vidznachili-kraschih-naukovtsiv-mista-ta-oblasti.htm
новини, 17 травня 2019

У Кропивницькому відзначили кращих науковців міста та області



Сьогодні, 17 травня, з нагоди відзначення в Україні Дня науки в актовій залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка відбулося нагородження кращих науковців міста та області. Привітати діячів науки та вручити заслужені нагороди на урочистості завітали керівники області та міста - повідомляє сайт МРмК.


- Наука безсила без вчених, саме вони створюють майбутнє, - наголосив у вітальному слові секретар міської ради Андрій Табалов. - Завдяки їхній наполегливій праці ми маємо сучасні наукові школи та високотехнологічні розробки. Переконаний, що і корифеї науки, і їх молоді талановиті послідовники й надалі докладатимуть зусиль для розвитку науково-технічного потенціалу нашого краю, збагачуватимуть скарбницю українських та світових досягнень.


Очільник депутатського корпусу виконав почесну місію і вручив за вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки, підготовку висококваліфікованих фахівців для регіону, плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня науки відзнаку міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького “За заслуги” ІІ ступеня проректору з наукової роботи ЦДПУ ім. В. Винниченка, доктору філологічних наук, професору Сергію Михиді.


Гарний настрій гостям свята створювали вокальні та хореографічні виступи студентів педагогічного університету.


      

1060Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: