Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/17/treningovii-tsentr-politsii-kirovogradschini-postiino-vdoskonaljue-soju-robotu.htm
новини, 17 травня 2019

Тренінговий центр поліції Кіровоградщини постійно вдосконалює сою роботу


На цьому наголосив заступник керівника обласного главку відомства Руслан Горяченко під час занять із особовим складом ГУНП в області - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Про нововведення у діяльності тренінгового центру, сучасну матеріально-технічну базу, отриману завдяки співпраці з представниками Консультативної місії Європейського союзу, а також про колектив підрозділу, що докладає зусиль для підтримання поліцейськими належного рівня професійних знань та навичок – більш детально йшлося у фільмі, який присутнім презентували у ході занять.


Нині поліцейські продовжують працювати над впровадженням новацій не тільки у роботі тренінгового центру, а й інших підрозділів, зокрема переймаючи досвід європейських партнерів.


Про те, як працюють підрозділи поліції Португалії, своїм колегам розповіли поліцейські Кіровоградщини, що відвідали цю країну у рамках співпраці з Консультативною місією ЄС.


Також для особового складу ГУНП було проведено заняття щодо надання домедичної допомоги «Перший на місці події» за участі представників Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області.


            

2147Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: