Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/17/politseiski-zatrimali-cholovika-pid-chas-sprobi-vchiniti-kradizhku.htm
новини, 17 травня 2019

Поліцейські затримали чоловіка під час спроби вчинити крадіжку


Завдяки допомозі небайдужого місцевого жителя, який помітив злодія і сповістив правоохоронців, вдалося попередити злочин. 


До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа намагається скоїти крадіжку.


Злодієм виявився 34-річний житель іншої області,який неодноразово притягався до відповідальності за крадіжки та незаконне зберігання зброї.


«Чоловік вислідкував будинок, де господарів немає вдома, переліз через паркан та пошкодив вікно, щоб проникнути всередину помешкання. Протиправні дії особи помітив місцевийжитель, який і зателефонував до поліції. 


У даний час злодій затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, йомуоголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення»,- розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст.15 (замах на злочин) та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться перевірка на причетність чоловіка до інших фактів вчинення крадіжок, повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


776Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: