Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/16/v-oleksandrivtsi-uchasnitsjam-klubu-uspishna-zhinka-rozpovidali-pro-perevagi-simeinih-form-vihovannja-ditei-sirit.htm
новини, 16 травня 2019

В Олександрівці учасницям клубу «Успішна жінка» розповідали про переваги сімейних форм виховання дітей-сиріт


Вже 26 років 15 травня відзначається Міжнародний день сім'ї. Запровадження цього дня покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми, які, на жаль, існують у багатьох сім'ях.


Коли зневажаються основні права однієї сім'ї – єдність всієї людськоїсім'ї, членами якої вони є,перебуває під загрозою.Сумна статистика свідчить,що більшість сучасних дітей в Україні виховано у неповних родинах. А скільки дітей виростають соціальними сиротами?! 


Саме проблемам сучасної українськоїсім'ї було присвячене чергове засідання клубу для жінок «Успішна жінка», яке було проведене учора, 15 травня, фахівцем Олександрівської районної філії Кіровоградського ОЦЗТетяноюВихрист.


На зустрічі були присутні фахівці з соціальної роботи Олександрівського районного центру соціальних служб длясім'ї,дітей та молоді ГалинаНауменко та СвітланаБезпечна. Під час спілкування з безробітними учасницями клубу, Галина Степанівна таСвітлана Анатоліївна відмітили, щоу дитячому та підлітковому віці найбільше потрібні не матеріальні блага, а любов і піклування батьків, спілкування і правильні життєві поради на довге і успішне життя.


Також було розглянуто ряд питань,які стосуються виховання та розвитку дитини,  а також запобіганню експлуатації дитячої праці.


Як повідомила Тетяна Вихрист, фахівець І-ї категорії відділу надання соціальних послуг Олександрівської районної філії Кіровоградського обласного центу зайнятості, наприкінці заходу всі присутні одностайно погодились,що успішною держава може бути лише тоді, коли родина в цій державі почувається захищеною і забезпеченою.



1066Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: