Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/16/rjatuvalniki-vzjali-uchast-u-spetsialnomu-ob-ektovomu-ta-protipozhezhnomu-trenuvanni-z-tsivilnogo-zahistu-foto-.htm
новини, 16 травня 2019

Рятувальники взяли участь у спеціальному об’єктовому та протипожежному тренуванні з цивільного захисту (ФОТО)


15 травня на території Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області відбулись спеціальні об’єктові та протипожежні тренування з цивільного захисту за участю начальника ГУ НП в Кіровоградській області полковника поліції Романа Козьякова, начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка та особового складу обох відомств, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Тема навчань: «Відпрацювання алгоритму дій працівниками ГУ НП в Кіровоградській області у випадку пожежі адміністративної будівлі ГУ НП із загрозою вибуху боєприпасів». 


Згідно із тактичним задумом, унаслідок короткого замикання електромережі в одному із службових приміщень на 2-му поверсі адмінбудівлі виникло задимлення, що переходить у займання. Крім того, у сусідньому приміщенні зберігаються боєприпаси, існує велика ймовірність їх детонації. 


Відповідно до оголошеної ввідної, працівники ГУ НП в Кіровоградській області до прибуття рятувальників організували заходи щодо евакуації персоналу та боєприпасів, а також пошуку потерпілих і гасіння первинного осередку пожежі. 


Після прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на місце пожежі розгорнуто штаб гасіння пожежі. Відповідно до задуму навчань рятувальники провели оперативну розвідку, виявили осередок займання, евакуювали потерпілих та здійснили ліквідацію пожежі у будівлі.


Після оголошення повної ліквідації надзвичайної ситуації керівники спеціалізованих служб провели аналіз та розбір навчань. 


                  


854Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: