Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/15/shukachi-roboti-mozhut-stati-elektrogazozvarnikami.htm
новини, 15 травня 2019

Шукачі роботи можуть стати електрогазозварниками


Безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості області, мають можливість здобути професію електрогазозварника. Вивчитись за цією професією можна як у навчальних закладах області, так і на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості - повідомляє Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


23 травня поточного року, на базі Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за цією професією. Курс навчання триватиме 7,6 місяців

 

Умовами до направлення на навчання є:

·  повна загальна середня або професійно-технічна освіта;

·  повноліття (не менше 18 років);

·  медична довідка з допуском до професії.


Професія електрогазозварника увійшла до п’ятірки професій, що користуються найбільшим попитом на регіональному ринку праці. Це й недивно, адже потреба у таких робітниках постійна і має тенденцію до зростання. Її представники знаходять роботу в будівельних організаціях, на фабриках і заводах, у авторемонтних майстернях та станціях технічного обслуговування тощо.


Варто зазначити, що після закінчення навчання та отримання відповідного свідоцтва, значно розширюються можливості випускників щодо працевлаштування, оскільки підвищується їхня конкурентоспроможність на ринку праці, а кваліфікаційні якості – в більшій мірі відповідають вимогам роботодавця.


Принагідно зауважимо, що наразі на Кіровоградщині відкритими є 37 вакансій для електрогазозварників та електрогазозварників-врізальників. Заробітна плата від 4173 до 8178 грн.


Тож, якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до базових центрів зайнятості.



829Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: