Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/15/rjatuvalniki-zavershili-perevirki-punktiv-provedennja-zno-na-kirovogradschini.htm
новини, 15 травня 2019

Рятувальники завершили перевірки пунктів проведення ЗНО на Кіровоградщині


Фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області завершують перевірки стану пожежної безпеки пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Упродовж першої половини травня були перевірені 34 об’єкти (загальноосвітні, середні професійні та вищі навчальні заклади), що входять до мережі пунктів ЗНО на Кіровоградщині - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Зокрема перевірено відповідність протипожежним нормам евакуаційних виходів та шляхів евакуації у місцях проведенняЗНО;стан пожежних гідрантів та пожежних водоймищ; терміни придатності первинних засобів пожежогасіння; укомплектованість відповідно до вимог пожежних щитів та пожежних кранів;наявністьдієвих планів (схем) евакуації людей на випадок пожежі; наявність інструкцій про заходи пожежної безпеки та інше.


Із відповідальними за пожежну безпеку особами рятувальники додатково провели інструктажі щодо дій на випадок виникнення надзвичайної події під час ЗНО.


Перевірки показали, що пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання Кіровоградської області готові до прийому дітей та можуть гарантувати їхню безпеку під час тестування.


                     

910Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: