Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/15/na-kirovogradschini-dorozhniki-posiljujut-zahodi-bezpeki-ruhu.htm
новини, 15 травня 2019

На Кіровоградщині дорожники посилюють заходи безпеки руху


Безперечно, безпека руху – це, насамперед, рівні дороги, але це також і ряд супутніх факторів, які менш помітні, але не менш важливі.


Щоденно працівники дорожньої галузі Кіровоградщини виконують роботу, що сприяє підвищенню рівня безпеки дорожнього руху. Та в рамках тижня безпеки дорожнього руху варто зробити акцент на тому, які ж саме заходи вжиті для цього - повідомляє прес-служба САД у Кіровоградськійобласті.


У поточному році на заходи з підвищення рівня безпеки руху Служба автомобільних доріг у Кіровоградській планує витратити 2947,9 тисяч гривень.


Так філії ДП «Кіровоградський облавтодор» вже замінили та встановили 541 дорожній знак. Крім того, відремонтували 2,482 м бар’єрного огородження. Робота в даному напрямку триває.


В найближчих планах роботи – поновлення проектів організації дорожнього руху, вирубка порослі та відновлення освітлення.


Нагадаємо, згідно з так званим «Планом Новака», безпека руху виділена окремим розділом в семи напрямках реформи дорожньої галузі України. Він включає в себе спеціальне фінансування – 5% з надходжень від Дорожнього фонду, Програму 500-500-1000 – збільшення кількості й покращення стану острівців безпеки, кілець руху та пішохідних переходів, а також чітке дотримання світових стандартів у будівництві.




1025Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: