Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/03/prezident-ingultsja-poobitsjav-pobuduvati-novii-stadion-u-razi-peremogi-v-kubku-ukraini-video-.htm
новини, 3 травня 2019

Президент "Інгульця" пообіцяв побудувати новий стадіон у разі перемоги в Кубку України (ВІДЕО)

 

У селищі Петрове мріють побачити матчі Ліги Європи. Президент першолігового "Інгульця" Олександр Поворознюк заявив, що знайде ресурси, щоб швидко побудувати в селищі Петрове новий стадіон, якщо його команда переможе "Шахтар" у фіналі Кубка України - повідомляє сайт каналу 1+1 .


За словами глави клубу, арена буде готова прийняти матчі Ліги Європи наступного сезону.

"Всі питають, коли ж ми побудуємо стадіон. Все залежить від команди. Якщо вона виграє Кубок України, повірте мені, знайду сили, ресурси, щоб швидко побудувати. Вже не семимильними кроками, будемо швидко будувати.


Сьогодні ми навіть випереджаємо графіки будівництва. Бог і час нас розсудить. Головний лікар зараз - час. Тільки він розсудить, хто є хто, хто чого заслужив у цьому житті ", - наводить слова президента офіційний YouTube-канал "Інгульця".


Нагадаємо, 15 травня "Інгулець" та "Шахтар" зійдуться у фіналі Кубка України в Запоріжжі. Якщо клуб Першої ліги переможе чинного чемпіона країни, то завоює путівку у груповий етап Ліги Європи на наступний сезон. 



2342Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: