Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/24/viznacheno-peremozhtsiv-oblasnoi-kraeznavchoi-premii-imeni-volodimira-jastrebova.htm
новини, 24 квітня 2019

Визначено переможців обласної краєзнавчої премії імені Володимира Ястребова


Під керівництвом голови Кіровоградської обласної ради Олександра Чорноіваненка відбулося засідання конкурсної комісії з присудження обласної краєзнавчої премії імені Володимира Ястребова - повідомляє сайт oblrada.kr.ua


На здобуття премії висунуто по дві роботи за кожною з номінацій: «Наукові дослідження з історії та етнографії краю» і «Популяризація історико-культурної та природничої спадщини краю, розвиток музейної справи». 


Після обговорення робіт, учасники комісії провели таємне голосування. За результатами голосування в номінації «Наукові дослідження з історії та етнографії краю»  перемогу присуджено науково-документальному виданню – книзі «Флюгер репресій: Обличчя, або «наша» «Ве»-«Ка»-«Пе» та ще маленька «бе», автори - Бабенко Оксана Анатоліївна, Білоус Віктор Борисович.


У номінації «Популяризація історико-культурної та природничої спадщини краю, розвиток музейної справи» перемогу отримали «Роботи краєзнавчої тематики», автор Степанова Ольга Василівна.


Урочисте вручення премії відбудеться 17 травня о 14:00.


1140Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: