Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/24/u-kropivnitskomu-rozpochalisja-oblasni-zmagannja-sered-uchnivskoi-molodi-z-robototehniki.htm
новини, 24 квітня 2019

У Кропивницькому розпочалися обласні змагання серед учнівської молоді з робототехніки


Сьогодні, 24 квітня, в приміщенні КЗ «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» розпочалися дводенні обласні змагання серед учнівської молоді з робототехніки - інформує Кіровоградський Обласний Цнттум.


- Наш заклад вперше проводить подібний захід з цієї платформи для юних конструкторів та програмістів ХІ століття у навчанні та здобутті ними нових знань, умінь та технічних навичок, розв’язанні робототехнічних проблем, застосуванні дітьми на практиці здобутих на заняттях знань з основ конструювання, моделювання та програмування роботів, – інформує голова оргкомітету директор Центру Зінаїда Нечаєва. - Під час занять вихованці гуртків вчаться критичному мисленню, умінню працювати в команді, отримувати задоволення від участі в творчому технічному процесі, яким об’єднані всі вони без винятку. У змаганнях беруть участь 24 учасники в складі восьми команд. Серед них команди: нашого закладу, Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді, гімназій нових технологій «SLEEP TEAM» та «ROBO LEGION», НВО «ЗШ-інтернат І-ІІІ ступенів, ліцей «Сокіл» Центру патріотичного виховання Кіровоградської міської ради, Петрівського НВО «ЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія», Созонівського НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Кіровоградської райдержадміністрації.


Після урочистого підняття Державного Прапора України та виконання Державного Гімну України розпочалися змагання з особисто-командної першості з наступних видів: Робо-Сумо (автономні моделі), Кегельринг та Слалом.


Підсумки дводенних обласних змагань серед учнівської молоді з робототехніки будуть оголошені завтра.


                     &ft9

1410Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: