Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/24/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-perevirili-protipozhezhnii-stan-tserkov.htm
новини, 24 квітня 2019

У Кропивницькому рятувальники перевірили протипожежний стан церков


24 квітня фахівці Кропивницького міськрайвідділу У ДСНС в області та знімальна група телеканалу «Кропивницький» провели рейди місцевими православними церквами, щоб впевнитись у тому, що під час Великодніх богослужінь віряни будуть у безпеці. Адже у період великих релігійних свят у рази збільшується ризик виникнення пожеж у культових спорудах, які не лише можуть завдали відчутних матеріальних, духовних та історико-культурних збитків, але й призвести до численних людських втрат - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Рятувальники спільно з представниками ЗМІ перевірили стан протипожежного захисту церков та храмів м. Кропивницький, де будуть здійснюватись релігійні обряди під час Великодня. Фахівці Служби порятунку нагадували служителям релігійних споруд, що приміщення культових споруд повинні своєчасно очищатися від горючого сміття і постійно утримуватися в чистоті. Підсвічники та інші пристрої, у яких використовується відкритий вогонь, необхідно розташовувати від горючих конструкцій та від горючих оздоблювальних матеріалів на достатній відстані, щоб виключалася можливість потрапляння відкритого вогню на будівельні конструкції або інші оздоблювальні матеріали та крапання горючої рідини на підлогу.


Крім того, інспектори Кропивницького міськрайвідділу перевірили стан шляхів евакуації, наявність придатних до використання первинних засобів пожежогасіння, систем внутрішнього та зовнішнього водопостачання тощо.


                 


908Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: