Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/21/rezultati-proektu-reanimatsija-vibortsiv-u-kropivnitskomu-prezentuvali.htm
новини, 21 квітня 2019

Результати проекту «реАнімація виборців» презентували у Кропивницькому


Сьогодні, 21 квітня, у Прес-клубі міста Кропивницького у ході першої сесії інформаційного марафону у день виборів Президента, було презентовано результати проекту «реАнімація виборців» - повідомляє "Кіровоград24".


 З метою привернення уваги молодіжної аудиторії до важливості свідомого голосування із подальшою їх активною участю у виборчому процесі було залучено молодь через створення мультиплікаційних фільмів.


Проект втілила громадська організація «Турбота» за підтримки Посольства США в Україні на теренах Кіровоградської, Черкаської та Полтавської областей. 


«Дуже важливо, щоб молодь розуміли те, наскільки важливий голос кожного. Проект було створено з метою підвищення активності молоді під час Президентських та Парламентських виборів», - розповіла Ольга Гріднєва – координатор проекту «реАнімація виборців».


3 місце посіли учасники з міста Канів.


2 місце – з міста Кременчук.


Перемогли учасники з міста Горішні Плавні.


«Дуже радує факт того, що молодь все таки небайдужа до політичного майбутнього нашої країни. І ті ролики, які були нам презентовані – справді варті уваги. Вважаю, що такі проекти допомагають виховати соціально-активну молодь», - зазначила Ірина Семенова – засновниця PR-агенції «Semenova Media» місто Черкаси.


928Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: