Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/20/u-kropivnitskomu-den-dovkillja-rozpochavsja-z-pribirannja-skveru-na-naberezhnii-ingulu-foto-.htm
новини, 20 квітня 2019

У Кропивницькому День довкілля розпочався з прибирання скверу на набережній Інгулу (ФОТО)


Сьогодні, 20 квітня в Кропивницькому День довкілля розпочався з прибирання скверу на набережній річки Інгул біля пам'ятного вірменського знаку Хачкар.


До наведення ладу в сквері долучились Костянтин Яриніч, народний депутат України, Ельза Лещенко, начальник управління освіти і науки Кіровоградської ОДА, Олександр Дануца, член виконкому міськради, Тігран Хачатрян, голова «Спілки вірмен України» в Кіровоградській області, Олександр Рацул, депутат Фортечної районної у місті Кропивницькому раді, викладачі та школярі 16-ї школи, а також чарівні представниці Всеукраїнської екологічної організації «Let's do it, Ukraine» на чолі з Евгенією Ткаченко.


Небайдужі кропивничани вдягли печатки, взяли в руки граблі, лопати, віники та щітки і протягом двох годин згрібали сухе листя, обрізали дерева та кущі, розчистили від сміття струмочок, та висадили на клумби квіти. Результатом прибирання стали кілька десятків мішків зі сміттям, яке потім вивезли на міське сміттєзвалище.


Після того, як дорослі та діти сумлінно попрацювали на прибиранні скверу їх чекала смачна каша.


                      

1118Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: