Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/19/u-znam-jantsi-vidbulisja-raionnii-ta-miskii-etapi-festivalju-druzhin-junih-pozhezhnih-foto-.htm
новини, 19 квітня 2019

У Знам’янці відбулися районний та міський етапи фестивалю Дружин юних пожежних (ФОТО)


18 квітня у м. Знам’янка у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості за право представляти Знам’янщину на обласному етапі фестивалю Дружин юних пожежних змагались найкращі команди міста та району - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Змагались юні пожежні за традиційною програмою: потрібно було достойно представити команду, продемонструвати свої знання з безпеки життєдіяльності у поєднанні з  вокальними, танцювальними, поетичними, образотворчими здібностями, а ще вміння працювати в команді та взаємопідтримку.


Зазначимо, що суддям, серед яких буди представники міської та районної влади, пожежно-рятувальної служби, освітяни та працівники культури, представники місцевих засобів масової інформації було зовсім нелегко оцінювати виступи школярів, адже вони показали дуже високий рівень знань, згуртованість, прагнення до перемоги.


Проте переможців потрібно було визначити, отже, у районному етапі фестивалю ДЮП у фінал вийшли учні Іванковецької ЗОШ, а серед міських команд найсильнішими виявились ліцеїсти НКВ ЗОШ № 2 м. Знам’янка.


Протягом усього часу, поки тривав запальний фестиваль, зал був наповнений чудовими мелодіями, шаленою енергією учасників і вболівальників, позитивними емоціями та невимушеною товариською атмосферою.


Кульмінацією обох заходів стала урочиста церемонія закриття районного та міського етапів фестивалю ДЮП, нагородження переможців, вручення подарунків усім учасникам.


Невдовзі у переможців відбудеться ще одне випробування – вони зустрінуться зі своїми суперниками з інших районів, тож ми щиро бажаємо їм не розслаблятись та готуватись. З нетерпінням чекатимемо зустрічі на обласній сцені.



                  


1015Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: