Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/19/kropivnichani-pidtrimali-parizhan-i-skanduvali-parizh-mi-z-toboju-paris-nous-sommes-avec-vous-.htm
новини, 19 квітня 2019

Кропивничани підтримали парижан і скандували: Париж, ми з тобою! Paris, nous sommes avec vous!


Увесь світ підтримує сьогодні парижан. Символічно у Міжнародний день пам’яток та історичних місць  Кропивницький за ініціативи міського голови Андрія Райковича теж висловив слова підтримки Парижу у  нелегкий для Франції час, коли один із символів світової культури - Собор Паризької Богоматері сильно постраждав від пожежі - повідомляє сайт МРмК .


Зовсім незабаром співочі янголи зразкового хору «Согласіє» музичної школи №2 імені Юліуса Мейтуса  поїдуть в Париж  на 13-й Міжнародний фестивалю мистецтв. Напередодні поїздки співаки приєдналися до акції підтримки народу Франції: на площі перед міською радою Кропивницького вони виконали кілька пісень французькою, а потім всі разом скандували «Париж, ми з тобою! Paris, nous sommes avec vous».


 - Наше місто, ще з часів Єлисаветграда називають Маленьким Парижем. – відзначив  Андрій Райкович, який цього дня співав разом з дітьми.  - Сьогодні ми, через своїх талановитих дітей з хору “Согласіє” надсилаємо нашу сердечну підтримку усім парижанам. Ми переконані, що Собор Паризької Богоматері відродиться. Він завжди буде одним із символів світової культури.




987Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: