Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/18/v-oleksandrii-okruzhnii-sud-ob-ednae-petrivskii-i-nalichuvatime-14-suddiv-video-.htm
новини, 18 квітня 2019

В Олександрії окружний суд об’єднає Петрівський і налічуватиме 14 суддів (ВІДЕО)


В Олександрії створюваний окружний суд об’єднає Петрівський і налічуватиме 14 штатних посад суддів, повідомляють «Олександрійські новини».


«Буде штатна чисельність 14 суддів, з яких троє суддів Петрівського суду, вони входять до окружного суду. 11 суддів - це судді Олександрійського суду.


Наразі в Олександрійському суді 14 штатних посад. Вони будуть скорочені.


Офіційно працюють зараз 11 суддів, але фактично здійснюють правосуддя 6 суддів. Тобто в нас три судді не здійснюють правосуддя оскільки у них закінчився 5-ти річний термін на який їх призначили. І це не залежить від них, це - об’єктивна причина. І двоє суддів у нас знаходиться у відпустці по догляду за дитиною», - повідомила заступник голови Олександрійського міськрайонного суду Галина Коліуш.


Раніше ми повідомляли, що Олександрійський окружний суд, який діятиме у місті Олександрії, Олександрійському та Петрівському районах, було утворено Указом Президента України, підписаним 29 грудня 2018 року.


Всього в Кіровоградській області, відповідно до Указу Президента України, буде створено дев'ять окружних судів: Гайворонський, Голованівський, Долинський, Знам'янський, Кропивницький, Маловисківський, Новоукраїнський, Олександрійський, Світловодський.



2369Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: