Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/18/u-znam-janskii-spetsshkoli-vidbulas-aktsija-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-foto-.htm
новини, 18 квітня 2019

У Знам’янській спецшколі відбулась акція «Запобігти Врятувати Допомогти» (ФОТО)


На Кіровоградщині триває Тиждень знань з безпеки життєдіяльності. В усіх навчальних закладах області педагогічні працівники проводять для дітей різного віку заходи, що мають допомогти підростаючому поколінню засвоїти навички, знання та уміння правильної поведінки в екстремальних ситуаціях і повсякденному житті. Рятувальники також активно долучились до заходів та проводять для дошкільнят, учнів та студентської молоді акції, квести та змагання.


Так, 17 квітня у Знам’янській спецшколі відбулась акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти», під час якої рятувальники доклали максимум зусиль, щоб школярі добре зрозуміли важливість відповідальної поведінки та дізнались, як працюють рятувальники під час надзвичайних подій - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Особовий склад 17-ї ДПРЧ м. Знам’янка продемонстрував спецкостюми та обладнання, з якими працюють бійці у складних випадках. Рятувальники поділились своїм досвідом, розповіли про цікаві та повчальні випадки, що трапились під час їхнього чергування, а також навчили, як поводитись під час пожежі чи інших екстрених випадків.


                        


885Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: