Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/18/rjatuvalniki-prohodjat-instruktazhi-schodo-porjadku-dii-na-vipadok-viniknennja-nadzvichainih-podii-chi-situatsii-na-viborchih-dilnitsjah-foto-.htm
новини, 18 квітня 2019

Рятувальники проходять інструктажі щодо порядку дій на випадок виникнення надзвичайних подій чи ситуацій на виборчих дільницях (ФОТО)


Для забезпечення безпеки громадян під час другого туру виборів Президента України на усіх виборчих дільницях Кіровоградської області будуть чергувати співробітники У ДСНС в області.


Наразі з особами, задіяними до чергування на виборах, проводяться інструктажі щодо порядку дій на випадок виникнення надзвичайних подій чи ситуацій на виборчих дільницях.


Зокрема, 18 квітня під керівництвом першого заступника начальника Управління полковника служби цивільного захисту Олексія Родіонова відбувся інструктаж працівників Управління та 1-го ДПРЗ У ДСНС України у Кіровоградській області.



В рамках інструктажу з особовим складом було повторно вивчено організацію пожежних постів на об’єктах, загальні обов’язки чергового на пожежному посту, завдання співробітників Служби порятунку під час чергування, дії чергового у разі виникнення надзвичайної події чи ситуації. 


Окремо розглядались алгоритми дій чергового на пожежному посту при пожежі, при виявленні підозрілого предмета, при розливі ртуті, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


915Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: