Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/18/novi-osvitni-proekti-ta-svoi-zdobutki-prezentuvalo-upravlinnja-osviti-miskradi-kropivnitskogo.htm
новини, 18 квітня 2019

Нові освітні проекти та свої здобутки презентувало управління освіти міськради Кропивницького



Управління освіти міської ради Кропивницького звітувало за результатами своєї діяльності на практичній частині колегії управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації у вівторок, 16 квітня - повідомляє сайт МРмК.


Засідання колегії  проходило на базі комунального закладу „Навчально-виховне об’єднання „Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І ступеня „Гармонія” – гімназія імені Тараса Шевченка – центр позашкільного виховання „Контакт”.


Начальник управління освіти міської ради Кропивницького Лариса Костенко презентувала здобутки та проекти в галузі освіти обласного центру. В рамках звіту продемонстрували майстер-класи найкращі педагоги міста Ганна Дудіч та Алефтина Залевська. Для учасників колегії відбулися також екскурсія у залі музею визволення Кіровоградщини, показовий виступ кадетів ліцею «Сокіл» та демонстрація вишколу  тактичної підготовки учнів профільного класу ЗОШ № 16.



977Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: