Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/18/na-kirovogradschini-vidkrili-sche-odin-rekonstruiovanii-ditjachii-sadok.htm
новини, 18 квітня 2019

На Кіровоградщині відкрили ще один реконструйований дитячий садок


У селі Турія Новомиргородського району відновив роботу дитячий садок "Ромашка", що перебував на реконструкції. Ремонтні роботи було розпочато у 2017 році. Загальна кошторисна вартість об'єкта перевищує 2 мільйони 335 тисяч гривень. Кошти профінансовано з обласного, районного та сільського бюджетів, долучилися до відбудови дитячого закладу й місцеві підприємці. Заклад розрахований на 30 дітей, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Вітаючи жителів села із подією, Сергій Кузьменко підкреслив: "Майбутнє України має бути успішним, тож діти повинні навчатись у гарних умовах, які формуватимуть уявлення про нашу країну та доросле життя. На Кіровоградщині, відповідно до доручень Президента та Уряду, вже збудовано та відкрито чимало нових груп та дитячих садків, і сьогодні ми відкриваємо ще один красивий, затишний дитячий заклад у мальовничому селі Турія".


Після урочистого відкриття, Сергій Кузьменко оглянув приміщення дитсадка – кімнату для занять, спальню, харчоблок, санітарні та підсобні кімнати, а також вручив подарунки малечі – різноманітні іграшкові набори.


"Я надзвичайно задоволений якістю виконаних робіт. Усе гарно оформлено і оснащено, для дітей створено комфортні умови перебування", –підкреслив голова облдержадміністрації.


944Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: