Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/18/maizhe-8-7-mln-grn-nadiishlo-do-mistsevih-bjudzhetiv-vid-prodazhu-zemelnih-diljanok-i-prav-na-zemelni-diljanki.htm
новини, 18 квітня 2019

Майже 8,7 млн грн надійшло до місцевих бюджетів від продажу земельних ділянок і прав на земельні ділянки


У січні-березні 2019 року продано органами місцевого самоврядування 8 земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна. Загальна площа земельної ділянки – 0,7415 га. Ціна продажу – 1,5  млн гривень, повідомляє прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області.


На земельних торгах у формі аукціону продано органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування право на оренду 50 земельних ділянок. Загальна площа земельних ділянок – 781,35  га. Загальна ціна продажу річної орендної плати становить 7,447 млн гривень. 


У тому числі Головним управлінням Держгеокадастру у Кіровоградській області без залучення державних коштів проведено електронні земельні торги у формі аукціону на електронному майданчику ДП «СЕТАМ», на яких продано право на оренду 43 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. Загальна площа – 768,58  га; загальна ціна продажу річної орендної плати – 7,225 млн гривень.


Фактично до місцевих бюджетів від продажу земельних ділянок (з урахуванням розстроченого платежу) і прав на земельні ділянки надійшли кошти в сумі 8,7 млн гривень.  Це сприятиме покращенню соціально-економічного розвитку територіальних громад. Кошти спрямовуватимуться на облаштування місцевої інфраструктури, модернізацію шкіл та лікарень, закупівлю пожежних машин тощо.



828Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: