Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/17/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-pribuli-na-pozhezhno-rjatuvalnomu-avtomobili-iz-sirenoju-do-doshkilnjat-foto-.htm
новини, 17 квітня 2019

У Кропивницькому рятувальники прибули на пожежно-рятувальному автомобілі із сиреною до дошкільнят (ФОТО)


Відповідно до запланованих заходів Тижня знань з безпеки життєдіяльності Управління ДСНС у Кіровоградській області сьогодні, 17 квітня, рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для малечі з дитсадка «Струмочок» та учнів навчально-виховного об’єднання №19, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, до дошкільнят рятувальники прибули на пожежно-рятувальному автомобілі із сиреною, що викликало справжній шал емоцій. Малі дослідники одразу захотіли посидіти в кабіні та уявити себе вогнеборцями. І сьогодні їм було дозволено усе! Рятувальники намагались розповісти та показати усе, що знають та уміють, а дошколярики із захопленням вчились новому.


До школярів НВО №19, крім рятувальників, завітали викладачі навчально-методичного центру, тому програма акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» була ще більш цікавою. Учні довідались, як діяти у різних надзвичайних ситуаціях та грамотно евакуюватись із «небезпечного» приміщення школи.


Та головне, чого намагались досягти рятувальники, – через розваги та гру донести до підростаючого покоління думку про важливість жити відповідально та безпечно, не піддаючи ризику ні своє життя та майно, ні життя та майно інших людей.


                  


980Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: