Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/17/rjatuvalniki-privitali-veteraniv-ta-pensioneriv-pozhezhnoi-ohoroni-foto-.htm
новини, 17 квітня 2019

Рятувальники привітали ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони (ФОТО)


17 квітня в Управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області привітали ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони з їхнім професійним святом. Начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк від імені колективу рятувальників урочисто привітав ветеранів з Днем пожежної охорони та вручив відзнаки: почесні грамоти, грамоти та подяки ДСНС України, грамоти обласної державної адміністрації та обласної ради, Української православної церкви та обласного Управління ДСНС - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


У своєму зверненні до пожежних Віталій Миронюк зокрема підкреслив, що у процесі становлення і розвитку пожежної охорони на Кіровоградщині її працівники навіть у найскладніших ситуаціях проявляли витримку, професіоналізм, високі моральні якості. Віталій Григорович подякував ветеранам за професійне наставництво, багаторічний досвід, за те, що з рокам не згасає їхня зацікавленість у зміцненні та вдосконаленні Служби порятунку Кіровоградщини, й пообіцяв берегти і продовжувати славні традиції, започатковані старшим поколінням.


Також цього дня було вшановано пам’ять Миколи Івановича Єрмакова, який багато сил і праці віддав пожежній охороні нашого краю, вивів її у лідери за показниками службової діяльності, був уважним і мудрим керівником. До пам’ятної дошки Миколі Єрмакову молоді колеги поклали квіти.


На завершення зустрічі начальник Управління Віталій Миронюк побажав ветеранам міцного здоров’я, бадьорості духу та довгих літ щасливого життя у родинному колі.



                       

1721Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: