Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/17/novi-mozhlivosti-kupivli-prodazhu-avto-stali-dostupnimi-zhiteljam-kirovogradschini.htm
новини, 17 квітня 2019

Нові можливості купівлі-продажу авто стали доступними жителям Кіровоградщини

Вигідно купити чи продати будь-який автомобіль стало можливим в новому онлайн-автосалоні, який віднедавна запустив ПриватБанк. Тут можна швидко продати власний автомобіль чи підшукати новий.  Автівки пропонуються різного року випуску, марки та моделі в хорошому стані, а також ті, що потребують ремонту. Пропозиції є на будь-який смак та гаманець - повідомляє  Анжела Дзінзюра, прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області


“Навіть якщо Ваша автівка продається вже давно, і ви вже трішки зневірилися, повірте, ми знайдемо для неї нового власника, - пояснює Євген Ратушний, керівник напрямку споживчого кредитування Кіровоградської філії ПриватБанку. - Бажаєте придбати класну машинку за привабливою ціною - Вам теж до нас. Ми допоможемо розмістити оголошення, уникнути проблем під час оформлення угод та, у разі необхідності, швидко оформити лізинг”. 


ПриватБанк пропонує до послуг клієнтів Програму  "Авто в розстрочку", завдяки якій користуватися автомобілем можна вже сьогодні, при цьому виплачуючи вартість автомобіля частинами (щомісячний платіж). Угода оформляється у формі фінансового лізингу.  ПриватБанк не лише приємно знизив відсоткові ставки, але й зняв будь-які обмеження щодо вибору автомобіля. Автолюбителі можуть купувати в кредит і нову, і вживану автівку, вибрати омріяний товар не лише на площадках ПриватБанку, але й на будь-яких автомайданчиках чи автосалонах країни .

 

«Давно мріяв змінити свою автівку на новішу, комфортнішу, але грошей на ту, яка снилась ночами, не вистачало, - розповідає пан Іван із м. Знам’янка. - ПриватБанк вкотре допоміг. І відсотки конкурентні, і довідка про доходи не потрібна, і вживані автівки кредитуються, ще й можливість дострокового погашення без комісій заохочує до швидшого погашення та економії на відсотках».


Як свідчить статистика, простота оформлення та доступність кредитування авто ПриватБанком завойовує все більше прихильників. Так, у першому кварталі нинішнього року вже 85 жителів області  стати щасливими власниками омріяних автівок з легкої руки співробітників ПриватБанку. Для порівняння, минулоріч бажаючих скористатися перевагами кредитування було 45. 


Дізнатись про всі подробиці роботи цієї програми можна у будь-якому відділенні ПриватБанку.  




873Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: