Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/17/malecha-z-ditsadka-na-kirovogradschini-bula-na-gostinah-u-mistsevih-rjatuvalnikiv-foto-.htm
новини, 17 квітня 2019

Малеча з дитсадка на Кіровоградщині була на гостинах у місцевих рятувальників (ФОТО)


16 квітня, згідно з планом заходів до Тижня знань з безпеки життєдіяльності, працівники 17 ДПРЧ Управління ДСНС в області запросили на екскурсію пожежно-рятувальною частиною дітей старшої групи дошкільного навчального закладу №7 м. Світловодськ, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


Пожежні автомобілі та їхнє оснащення, бойовий одяг та мужні вогнеборці, які не бояться ні вогню, ні буревію, та ще й такі щирі, що з ними можна поспілкуватися як із друзями, послухати цікаві розповіді про трудові будні, – все це викликало неабияке захоплення у дошкільнят. 


Крім того, рятувальники продемонстрували обладнання та спорядження вогнеборців, і головне – дозволили  приміряти обладунки бійців Служби порятунку. Подякували діти рятувальникам за екскурсію, продемонструвавши свої знання з правил безпеки життєдіяльності, яких їх навчили раніше, та запевнили, що не підведуть своїх друзів-вогнеборців і будуть відповідальні та обережні щодня.


                     



729Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: