Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/17/grupu-osib-jaki-vchinili-rozbiinii-napad-na-kirovogradschini-voseni-suditimut.htm
новини, 17 квітня 2019

Групу осіб, які вчинили розбійний напад на Кіровоградщині восени, судитимуть


На Кіровоградщині поліцейські направили в суд матеріали стосовно групи осіб, які вчинили розбійний напад. 


Відділом детективівслідчого управління, за оперативного супроводження управління карного розшуку поліції області, завершено досудове розслідування за матеріалами кримінального провадження, розпочатогоза фактом розбійного нападу та незаконного позбавлення волі людини,скоєного з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб. 


Восени минулого року спільники проникли до квартири потерпілого, завдали йому тілесних ушкоджень та заволоділи золотими виробами і грошима. Після чого, зв’язали чоловіка скотчем та посадили в автомобіль, на якому мали намір доїхати до іншого об’єкту, що йомуналежить. 


У результаті вжитих заходів, із залученням бійців роти поліції особливого призначення ГУНП в області, нападників було затримано.У транспортному засобі, яким пересувалися особи, поліцейські виявили ніж та пістолет.


Під час досудового розслідуваннявстановлено, що підозрюваними у вчиненні кримінальних правопорушень виявилися двоє іноземців, які проживають на території держави протягом тривалого часу, та двоє громадян України.


У квітні 2019 року обвинувальний акт стосовно 4 осіб направлено до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством, повідомляє слідчий відділ розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Кіровоградської області.


770Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: