Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/16/za-misjats-provedennja-operatsii-migrant-z-porushnikiv-migratsiinogo-zakonodavstva-stjagnuli-bilshe-139-tis-grn.htm
новини, 16 квітня 2019

За місяць проведення операції "Мігрант" з порушників міграційного законодавства стягнули більше 139 тис грн


З 16 березня на Кіровоградщині тривають всеукраїнські  профілактичні заходи з протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант». 


Протягом місяця працівники територіальних підрозділів Управління Державної міграційної служби в області за підтримки співробітників підрозділів Головного Управління Національної поліції в області виявили 124 порушники міграційного законодавства. Відносно 83 іноземців складено адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України (ч. 1 ст. 203 КУпАП) та 41 особу притягнено до відповідальності за  ст. 204, 205 КУпАП.


За цей період виявлено 31 нелегальний мігрант, відносно 24 прийнято рішення про примусове повернення. Це громадяни Азербайджанської Республіки, Грузії, Російської Федерації, Республік Молдова, Вірменія та Еквадор. Також виконано рішення про примусове видворення з України громадянина Молдови.


Загалом стягнено з порушників штрафів на суму понад 157 тис. грн., сплачено понад 139 тис. грн.


Загальнодержавні профілактичні заходи "Мігрант" тривають, повідомляє УДМС у Кіровоградській області.


803Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: