Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/15/u-svitlovodsku-rjatuvalniki-radili-gromadjanam-ne-zalishati-bez-uvagi-poradi-schodo-bezpeki-zhittedijalnosti-foto-.htm
новини, 15 квітня 2019

У Світловодську рятувальники радили громадянам не залишати без уваги поради щодо безпеки життєдіяльності (ФОТО)


15 квітня працівники Світловодського пожежно-рятувального підрозділу здійснили чергове превентивне відпрацювання житлового сектора під гаслом «Стоп пожежі!» Захід відбувся у формі діалогів із перехожими на тему небезпек весняного періоду, що характеризується високим рівнем пожежної небезпеки, початком весняно-польових робіт та підвищеною небезпекою виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.


Саме на цих трьох моментах акцентували рятувальники увагу громадян, які погодились на розмову. Зокрема фахівці Служби порятунку тезами розповіли про шкоду для довкілля від випалювання рослинності та сміття, нагадали правила пожежної безпеки у побуті та докладно просвітили людей, як діяти, коли натрапили на старі боєприпаси.


Для закріплення почутого громадяни отримали застережні листівки, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


         


822Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: