Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/15/robotodavtsi-na-kirovogradschini-potrebujut-ponad-140-vodiiv.htm
новини, 15 квітня 2019

Роботодавці на Кіровоградщині потребують понад 140 водіїв


За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає професійних водіїв. Роботодавці області потребують 142 працівників за професією «водій автотранспортних засобів». Їх готові взяти на роботу такі підприємства якКНП «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги»,ТОВ «ПФК», 18-аДержавна пожежно-рятувальна частина УДС Україниз надзвичайних ситуаційу Кіровоградській області, ПРАТ «Кіровоградобленерго»та ін. - повідомляє Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості


«Наразі в області існує значний попит на професійних водіїв. Роботодавці Кіровоградщини готові водіям платити за роботу від «мінімалки» до 10 тисяч гривень. Таку заробітну плату вони вказують під час подання вакансій», – розповіла начальниквідділу організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятостіНаталія Борисова.


Наприклад, ПРАТ «Кіровоградська транспортна компанія» платитиме водієві 7тисяч гривень на місяць, а ТОВ«Мирон Транс»запрошує водія з оплатою праці 10 000гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, дальністю здійснюваних поїздок, стажем роботи та матеріальною відповідальністю за вантаж.


Актуальними є вакансії для водіїв практично у всіх районах Кіровоградської області.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



939Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: