Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/26/u-politsii-oblasti-rozgljanuli-organizatsiju-dijalnosti-konvoinih-pidrozdiliv-ta-izoljatoriv-timchasovogo-trimannja-foto-.htm
новини, 26 березня 2019

У поліції області розглянули організацію діяльності конвойних підрозділів та ізоляторів тимчасового тримання (ФОТО)


Оперативна нарада з особовим складом відбулася під головуванням керівника обласного главку відомства Романа Козьякова та за участі його заступника Руслана Горяченка. 


Під час наради було підбито підсумки роботи ІТТ та конвойних підрозділів заперший квартал поточного року. Також обговорювалисяаспективзаємодії з судовими установами щодо доставки підсудних на судові засідання. Було приділено увагу і питаннямматеріально-технічного та кадрового забезпечення.


За результатами наради визначено заходи, спрямовані на покращання організації діяльності ізоляторів тимчасового тримання та конвойних підрозділів із урахуванням організаційно-штатних змін.


Також цього дня поліцейські конвойних підрозділів ГУНП в області спільно з військовослужбовцями в/ч 3011 Нацгвардії України провели навчання щодо порядку дій під час конвоювання затриманих та взятих під варту осіб у зали судових засідань.


Із залученням спеціальних підрозділів поліції області, було відпрацьовано алгоритм дійпід час виникнення надзвичайних ситуацій та для усунення порушень публічного порядку затриманими чи взятими під варту, а також учасниками судового процесу.


По завершенню навчань присутні обговорили питання взаємодії у виконанні службових завдань та можливі варіанти вирішення нестандартних ситуацій, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


    


1091Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: