Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/26/u-kropivnitskomu-gotuetsja-do-vvedennja-v-ekspluatatsiju-bagatopoverhivka-na-zhadova.htm
новини, 26 березня 2019

У Кропивницькому готується до введення в експлуатацію багатоповерхівка на Жадова



У Кропивницькому готується до введення в експлуатацію багатоквартирний житловий будинок по вулиці Генерала Жадова, на території 102-о мікрорайону, зведеного за кошти міського бюджету вперше після багаторічної перерви - повідомляє сайт МРмК.


Як повідомив начальник управління капітального будівництва міської ради Сергій Білокінь під час звіту за результатами виконання  Програми капітального будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального господарства і соціально-культурного призначення у Кропивницькому на 2016-2018 роки розпочали у 2016 році.


Житло будується для громадян, які стоять у загальній черзі. Новобудова розташована у обжитому місці, де є вся необхідна інфраструктура: заклади освіти, охорони здоров’я, культури, торгівельна мережа тощо.


Майбутній 9-поверховий житловий будинок по вул. Генерала Жадова передбачає 18 однокімнатних, 27 двокімнатних та 9 трикімнатних квартир, утеплення фасаду та автономне опалення.


Загальна площа будинку складає 3 069,6 кв. м, житлова площа - 1 642,5 кв. м


Реалізація проекту знаходиться на стадії завершення: виконано роботи по внутрішньому оздобленню квартир та встановленню металевих дверей. Проводяться роботи з облаштування квартир газовим автономним опаленням, монтажу ліфта та централізованої системи для збору сміття.


- Оскільки ордери на новозбудоване житло будуть вручені кропивничанам, які перебувають в черзі на його отримання, їм необхідно терміново перевірити наявність всієї, передбаченої чинним законодавством України, документації у своїх справах, - відзначила під час апаратної наради керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко. – І зробити це необхідно якомога швидше.


1262Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: