Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/26/u-kropivnitskomu-fanatam-potteriani-vruchili-diplomi-gogvartsu.htm
новини, 26 березня 2019

У Кропивницькому фанатам «Поттеріани» вручили дипломи Гогвартсу


Чарівний і дивовижний світ Гаррі Поттера, де панує справжня дружба і відвага, викликав появу великої кількості фанатів. Хоча перша книга серії з’явилася 22 роки тому, але інтерес до неї не зменшився.


Вже три роки поспіль змагаються шанувальники чаклунського світу Джоан Ролінг у бібліотеці-філії для дітей №19 МЦБС м. Кропивницького. Цього року відбулися заочні іспити для «чарівників»-третьокурсників. Бажаючих позмагатися за Диплом Гогвартсу було дуже багато різного віку: від дошкільників до учнів 10 класів, загалом 25 учасників. «Чарівники» демонстрували знання з історії Гогвортсу, травології, магічних істот. Підбирали фантастичні інгредієнти та закріплювали їх дію магічним заклинанням, створюючи Сироватку Кохання − одне з найскладніших завдань іспиту. Ось які складові має містити справжнє кохання, на їх думку: симпатію, доброту, легкість, щастя та чесність один до одного.


Іспити позаду, Дипломи Гогвортсу урочисто отримало в цьому році 12 найкращих читачів з різних куточків міста Кропивницького.


Бажаємо фанатам фантастичної «Поттеріани», щоб інтерес до книг та читання ніколи не згасав.



      

908Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: