Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/26/robotodavtsi-kirovogradschini-proponujut-ponad-150-vakansii-dlja-ljudei-z-invalidnistju.htm
новини, 26 березня 2019

Роботодавці Кіровоградщини пропонують понад 150 вакансій для людей з інвалідністю


Для людини з інвалідністю трудова діяльність є не тільки можливістю матеріально забезпечити своє існування, а й фактором реалізації власних професійних здібностей, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


На сьогодні роботодавці Кіровоградщини пропонують 154вакансії для громадян з інвалідністю. Серед підприємств, у яких є вакантними місця для працевлаштування осіб, що підпадають під 5% квоту, Фінансове управління Добровеличківської районної державної адміністрації, ТОВ «Долинський комбікормовий завод», ПРАТ «Кіровоградобленерго», Новокостянтинівська шахта державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» та ін. Своїм працівникам роботодавці пропонують від «мінімалки» (4173 грн) ло 10000 гривень. Також представлені 5 вакансій з неповною зайнятістю.


Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому представлено 51 вакансію для громадян з вадами здоров’я,23 у Маловисківському, 18 у Долинському,14 у Олександрійському, 10 у Світловодському,по8 у Новгородківському та Олександрівському районах, по7 вакансій уДобровеличківському та Новоукраїнському районах, 4 у Знам’янському, 2 у Новомиргородськомута по одній у Бобринецькому таНовоархангельськомурайонах Кіровоградської області.


Якщо вас зацікавила зазначена інформація, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



961Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: