Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/26/na-svitlovodschini-vidbulis-festivali-druzhin-junih-pozhezhnih-foto-.htm
новини, 26 березня 2019

На Світловодщині відбулись фестивалі дружин юних пожежних (ФОТО)


25 березня в актовій залі загальноосвітньої школи с. Глинське Світловодського району відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю ДЮП. Традиційно цей фестиваль проходить масово, адже є чимало бажаючих позмагатися в артистизмі, вокальній та хореографічній майстерності, швидкості, спритності і у такий незвичний спосіб нагадати собі та іншим важливі правила безпечної життєдіяльності. На запрошення дирекції школи в складі журі працювали фахівці Світловодського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Кіровоградській області - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Відповідно до програми фестивалю за звання кращої змагались 10 агітбригад району. Конкурсні виступи учасників вразили глядацький зал та членів журі самобутністю, дотепністю і високим рівнем підготовки. Кожна команда продемонструвала вміння триматись на сцені, злагоджено виконувати естрадні номери та відмінні знання правил безпеки життєдіяльності.


Конкурс «Домашнє завдання» під гаслом «Рятувальник – мужня професія,  гордість країни, веде боротьбу за безпеку людини» є найулюбленішим як для вболівальників, так і для глядачів. Учасники демонстрували свої здібності, використовуючи всі засоби – від дотепного гумору до театральних мініатюр. Лейтмотивом виступів усіх без винятку команд була одна думка – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту аніж працівники пожежно-рятувальної служби. А наприкінці минулого тижня у районному центрі відбувся міський етап фестивалю. В ньому взяли участь командиіз 9 загальноосвітніхзакладівм. Світловодськ.Всі вони під час шкільних етапів фестивалю у чесному змаганні довели, що вони найдотепніші, найнаполегливіші і їхня воля до перемоги є найсильнішою.


Протягом майже 3-х годин зал був наповнений чудовими мелодіями, шаленою енергією учасників і вболівальників, позитивними емоціями та невимушеною товариською атмосферою.


Кульмінацією обох заходів стала урочиста церемонія закриття районного та міського етапів фестивалю ДЮП, підбиття підсумків, визначенняпереможців, врученняподарунків.


                   


1161Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: