Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/21/veterinarnii-meditsini-svitlovodschini-potribni-buhgalteri.htm
новини, 21 березня 2019

Ветеринарній медицині Світловодщини потрібні бухгалтери


З метою оперативного задоволення потреб Світловодської районної державної лікарні ветеринарної медицини та Світловодської районної  державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів  у працівниках за посадою«Головний бухгалтер», у приміщенні Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості було організовано міні-ярмарок вакансій - повідомляє Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Представники роботодавців поінформували присутніх про нагальну потребу у працівниках, детально ознайомили шукачів роботи з вимогами до претендентів на вільні робочі місця, графіком роботи, умовами оплати праці, основними обов`язками та розповіли про місце роботи. Крім того, було надано відповіді на запитання учасників заходу щодо додаткових гарантій зайнятості та умов праці.


У свою чергу Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості  відділу взаємодії з роботодавцями, охарактеризувала стан місцевого ринку праці, ознайомила з новими можливостями служби зайнятості у напрямку надання послуг.


За результатами міні-ярмарку, двох осіб було запрошено на підприємства для ознайомлення з умовами праці та вирішення питання власного працевлаштування.




606Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: