Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/21/politseiski-zaklikali-batkiv-ob-ednati-zusillja-u-pitannjah-zabezpechennja-bezpeki-ditei-foto-.htm
новини, 21 березня 2019

Поліцейські закликали батьків об’єднати зусилля у питаннях забезпечення безпеки дітей (ФОТО)


Про це йшлося під час зустрічі начальника відділу ювенальної превенції поліції області Сергія Бочарнікова з батьками учнів навчально-виховного об’єднання № 18. 


Під час спілкування представник поліції звернув увагу на заходи, які вживаються правоохоронцями для профілактики вчинення протиправних дій як неповнолітніми, так і стосовно них, запобігання вжиття підлітками наркотичних речовин, алкогольних напоїв, попередження випадків насильства у молодіжному середовищі тощо.   


«Хочу зазначити, що лише зусиль поліції недостатньо, аби викорінити негативні явища серед неповнолітніх та вберегти їх від непоправних вчинків. 


Я звертаюся до вас не тільки як поліцейський, а, насамперед – батько. Приділяйте більше часу та уваги своїм дітям. Цікавтеся, де вони перебувають, як проводять дозвілля, з ким спілкуються. Разом ми зможемо краще потурбуватися про їх безпеку», – зауважив Сергій Бочарніков.


Нагадаємо, представники підрозділів ювенальної превенції обговорили аспекти роботи з протидії негативним явищам у дитячому середовищі, повідомляє сектор комунікації Поліції Кіровоградської області.


1189Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: