Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/21/poetesa-z-oleksandrii-pishe-novii-roman-z-provokativnoju-nazvoju.htm
новини, 21 березня 2019

Поетеса з Олександрії пише новий роман з провокативною назвою


В Олександрії відбулася зустріч із місцевою поетесою Наталією Фесенко, яка повідомила що пише роман з провокативною назвою, повідомляють «Олександрійські новини».


Захід присвячений Всесвітньому дню поезії провели в Олександрійській районній бібліотеці імені Дмитра Чижевського. Послухати вірші письменниці-землячки до бібліотеки завітали студенти Олександрійського коледжу Білоцерківського національного аграрного університету, а також бібліотекарі району.


Під час зустрічі Наталія Фесенко знайомила слухачів із поезією з двох своїх збірок - "На святі життя" та "Непокір-вода". Любовна лірика, жартівливі пародії та особливо вірші про Батьківщину не залишили байдужими присутніх.


Наталія Фесенко зачитала гостям заходу уривок із свого ще неопублікованого роману "Полюби шизу ближнього", над яким вона зараз активно працює.


Олександрійська письменниця радила познайомитися з творчістю своїх колег із обласного літературного об'єднання "Степ", а також прочитати твори поетеси, володарки премії імені Володимира Сосюри, яка вразила особисто саму Наталію ФесенкоСвітлани Короненко.


1452Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: