Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/21/kerivnik-politsii-kirovogradschini-proviv-zustrich-iz-mizhnarodnimi-sposterigachami-misii-enemo.htm
новини, 21 березня 2019

Керівник поліції Кіровоградщини провів зустріч із міжнародними спостерігачами місії ENEMO


Роман Козьяков разом із своїм заступником Олексієм Ніколаєвим обговорили з представниками Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами питання забезпечення правопорядку на території області та недопущення порушень виборчого законодавства - .


Спостерігачі Мілош Стоядіновіч та МаріямХовеян розповіли, що мета їхнього перебування на Кіровоградщині – здійснення моніторингу якості виборчого процесу, зокрема його відповідності міжнародним стандартам.


Очільник поліції області ознайомив представників місії із заходами, спрямованими на попередження протиправних дій, реагування на всі повідомлення щодо можливих порушень.


Також Роман Козьяков запевнив міжнародних спостерігачів, що у поліції області достатньо сил та засобів для забезпечення публічної безпеки та правопорядку у ході виборчого процесу.


Нагадаємо, до поліції області з початку передвиборної кампанії надійшло більше 140 повідомлень про події, пов’язані з виборчим процесом.




903Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: