Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/20/studenti-golovanivschini-zdiisnili-profesiografichni-ekskursii-do-providnih-pidpriemstv-raionu-foto-.htm
новини, 20 березня 2019

Студенти Голованівщини здійснили професіографічні екскурсії до провідних підприємств району (ФОТО)


З метою підвищення обізнаності молоді у сфері зайнятості населення, ознайомлення студентської молоді з реаліями сучасного ринку праці та зважаючи на важливість профорієнтаційної роботи, днями, за ініціативи Голованівської районноїфілії обласного центру зайнятості,  регулярно організовуються професіографічні екскурсіїдо підприємств району.


Як повідомила Інна Копієвська, заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Голованівського районного центру зайнятості, цього разу студенти  Голованівського ПТУ №38, які навчаються на кухарів-кондитерів, відвідали споживче товариство«Надія», яке спеціалізується на роздрібній торгівліу неспеціалізованих магазинах та громадському харчуванні.


Під час екскурсії голова правління Голованівського СТ «Надія» Наталія  Пустовіт розповіла учням історію створення підприємства, ознайомила з  виробництвом продукції та технологічним процесом, повідомила про ринок збуту та перспективи розвитку підприємства. Також голова правління  розповіла, про затребувані на підприємстві професії «Кухар» та «Кондитер».


Під час екскурсії учні проявили свою зацікавленість у виготовленні продукції,поставивши представникам підприємства безліч запитань, а працівники споживчого товариства, у свою чергу, продемонстрували власні уміння та навички, розповіли про важливі якості якими повинні володіти справжні професіонали. 


Студентам випала прекрасна нагода не лише побачити увесь процес виробництва кондитерських виробів та  приготування смачних страв, а й узяти участь у майстер-класі і почастуватись власноруч виготовленими ароматними свіжоспеченими булочками.



1050Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: