Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/20/rjatuvalniki-proveli-seminar-dlja-goliv-i-sekretariv-viborchih-dilnits-foto-.htm
новини, 20 березня 2019

Рятувальники провели семінар для голів і секретарів виборчих дільниць (ФОТО)


20 березня для голів і секретарів виборчих дільниць територіальних виборчих округів № 99 та 100 м. Кропивницький було проведене семінарське заняття щодо забезпечення техногенної та пожежної безпеки громадян під час виборчого процесу, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


У ході заняття фахівець навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області розповів про правила пожежної безпеки на виборчих дільницях та детально зупинився на таких ключових питаннях: відповідність евакуаційних шляхів та виходів вимогам пожежної безпеки; наявність первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) у нормативній кількості та проведення їх своєчасного технічного обслуговування; утримання електромережі та електрообладнання у справному стані та проведення їх замірів опору ізоляції; утримання у справному стані систем та приладів опалення (за їх наявності на об’єкті). 


Окремо учасники семінару вивчили правила користування вогнегасником та мали змогу потренуватись його використовувати.


Крім того, працівник 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький нагадав присутнім, що особовий склад Управління буде здійснювати чергування на виборчих дільницях у день виборів. Проте відповідальність за протипожежний стан приміщень виборчих дільниць покладається на керівників підприємств, установ та організацій, де вони розміщуються, та голів виборчих дільниць.


Також усі присутні отримали пам’ятки щодо дій на випадок виникнення надзвичайної події чи ситуації під час виборчого процесу.


   



933Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: