Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/20/pidrozdili-mvs-perehodjat-na-posilenii-rezhim-sluzhbi.htm
новини, 20 березня 2019

Підрозділи МВС переходять на посилений режим служби


Голова координаційного штабу Міністерства внутрішніх справ, радник міністра Іван Стойко заявив, що з 21 березня відомство і підконтрольні йому органи - Нацполіція, Нацгвардія, Державна служба з надзвичайних ситуацій, Державна прикордонна та міграційна служби переходять на посилений режим несення служби, пише "Українська правда". 


Про це він сказав під час зустрічі з представниками Національного демократичного інституту з міжнародних справ в Україні, передає прес-служба міністерства.


За його словами, загалом до забезпечення безпеки виборчого процесу буде залучено понад 134 тисячі правоохоронців.


Він додав, що МВС готове до будь-якого розвитку подій під час виборів і запобігає будь-яким незаконним діям та проявам агресії.


"Тримаємо руку на пульсі. Посилено працює координаційний штаб МВС і штаби в областях. Безперебійно проводиться моніторинг оперативної ситуації. Поліцейські миттєво реагують на всі повідомлення про порушення виборчого законодавства", - сказав Стойко.


Радник міністра МВС розповів, що правоохоронці враховують всі можливі виклики, які можуть відбутися і посилено працюють над їх протидією.   


Він запевнив, що попри виявлені випадки втручання Росії у виборчий процес і можливі провокації у день виборів, правоохоронці роблять все, щоб громадяни були захищені, змогли вільно проголосувати і підрахунок голосів відбувся чесно.


Також радник міністра внутрішніх справ закликав кандидатів у президенти вести чесну боротьбу і у разі поразки не влаштовувати будь-які провокаційні заходи, які могли б сколихнути Україну.


1311Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: