Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/20/bezrobitnih-znam-janchan-zaproshuvali-na-sluzhbu-do-natsionalnoi-politsii-ukraini-foto-.htm
новини, 20 березня 2019

Безробітних знам'янчан запрошували на службу до Національної поліції України (ФОТО)


Днями у Знам’янській міськрайонний філії обласного центру зайнятості, з метою підбору кандидатів на службу до лав Національної поліції України, для незайнятого населення міста та району проведено міні-ярмарок вакансій. Під час заходу для безробітних громадян відбулася презентація установи, яку провели представники Знам'янського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.


Присутні отримали інформацію про вакантні посади Національної поліції у Кіровоградській області, а саме: поліцейський (за спеціалізаціями), поліцейський (інспектор) патрульної служби, слідчий, дільничний. Детально представники Нацполіціїзупинилися на обов'язках цих працівників, можливості проходження професійного навчання за міжнародними стандартами, кар’єрному рості та ін.


Учасників міні-ярмарку було детально ознайомлено з етапами відбору до Національної поліції України, з вимогами та основними принципами, на яких будується діяльність поліцейського, з умовами вступу до лав Національної поліції, зокрема з вимогами до претендентів, конкурсного відбору та реєстрації.У ході зустрічі, на прохання безробітних, були висвітлені питання соціального і матеріального забезпечення дільничних офіцерів та слідчих.Також обговорювались питання щодо прийняття на зазначені посади жінок та питання про рівень фізичної і психологічної підготовки.


Крім того, шукачі роботи переглянули відеопрезентацію щодо умов проходження конкурсу, порядку подачі документів та вимог до претендентів. У заключній частині презентації,усім бажаючим було запропоновано заповнити анкету для участі у конкурсному відборі на службу в Національній поліції України.


Як повідомила Тетяна Білозерських, провідний фахівецьвідділу взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, у результаті проведеного міні-ярмарку 2 особи зацікавилися запропонованими вакансіями, заповнили відповідні анкети та отримали координати для подальшого  проходження тестування працевлаштування.



1046Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: