Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/15/u-kropivnitskomu-zorjanka-shukae-maistriv-shveinoi-spravi.htm
новини, 15 березня 2019

У Кропивницькому «Зорянка» шукає майстрів швейної справи


Приватне акціонерне товариство швейна фабрика «Зорянка» (ПрАТ Швейна Фабрика «Зорянка») – одне з найбільших сучасних швейних підприємств в Україні – спеціалізується на виробництві жіночого та чоловічого, форменого та робочого верхнього одягу - повідомляє Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Сьогодні тут застосовуються новітні технології виробництва, покращуються побутові умови для працюючих, досвідченими конструкторами-модельєрами розробляються найсучасніші зразки моделей одягу, освоюються нові ринки збуту продукції. На підприємстві працює професійна виробнича команда, яка здійснює індивідуальний підхід до кожного клієнта і застосовує у своїй роботі вишукані ідеї універсальних образів для кожного.


Сьогодні даному підприємству терміново потрібні працівники за професією«швачка».


Розмір заробітної плати, яку пропонує роботодавець: 5800 / 7000 грн.


Вимоги до працівників: освіта професійно-технічна за професією «Швачка».


З питань працевлаштування доПрАТ Швейна Фабрика «Зорянка» звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості (м. Кропивницький, вул. Є. Маланюка, 15).


Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії, але Ви не маєте відповідної освіти, за сприянняслужби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію. Для цього Вам необхідно звернутися до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості за місцем Вашого перебування.


Нагадаємо, якщо у Вас є бажання ознайомитись з різноманіттям вакансій Кіровоградщини та України загалом запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості: https://kid.dcz.gov.ua/




1235Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: