Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/15/u-kropivnitskomu-patrulni-vrjatuvali-cholovika-jakii-namagavsja-povisitis.htm
новини, 15 березня 2019

У Кропивницькому патрульні врятували чоловіка, який намагався повіситись


Під час патрулювання інспектори поліції отримали повідомлення, що заявник потребує допомоги поліції. Подія трапилася цієї неділі близько 21-ї години на вулиці Холодноярська, що у Кропивницькому - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Патрульні прибули за місцем виклику за лічені хвилини, але заявник на зв’язок не виходив. Інспектори опитали його знайомого, який був неподалік та з’ясували, що чоловік, який звертався на лінію "102", працює охоронцем релігійного закладу за цією ж адресою та напередодні говорив про набір здійснити самогубство.


Інспектори вирішили не зволікати та проникли до будівлі. У середині на зашморгу з тросу висів чоловік без ознак свідомості. Патрульні миттєво кинулися йому на допомогу.


Завдяки швидкій реакції та злагодженим діям вже за кілька хвилин патрульним вдалося привести горе-охоронця до тями. Надалі він отримав професійну допомогу лікарів. Життю 36-річного кропивничанина більше нічого не загрожувало.


Друзі, пам’ятайте, що життя безцінне! Бережіть себе та своїх близьких❗️



фото - UZHGOROD.in

931Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: