Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/15/dilnichni-ofitseri-politsii-kirovogradschini-poglibljujut-spivpratsju-z-naselennjam.htm
новини, 15 березня 2019

Дільничні офіцери поліції Кіровоградщини поглиблюють співпрацю з населенням


Із кінця лютого в області проводяться превентивні заходи, спрямовані на налагодження комунікації поліції з населенням, вирішення проблемних питань громади, підвищення обізнаності про стан оперативної обстановки на територіях обслуговування, що сприятиме попередженню вчинення правопорушень та оперативному розкриттю злочинів - повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


Від початку проведення заходів уже відвідано понад 7140 помешкань громадян, до цієї роботи щодобово залучається більше 90 дільничних офіцерів поліції.


Під час відвідування помешкань від жителів отримано 30 повідомлень про події, із яких 5 направлено до оперативних служб. За наданою інформацією оперативниками було розкрито 10 злочинів.


У ході проведення заходів дільничними офіцерами поліції додатково поставлено на профілактичний облік 42 особи, із них 37 – які вчинили домашнє насильство та 5 раніше судимих.


Також відвідано 1190 помешкань, де проживають люди похилого віку, їм надано роз’яснення, як вберегтися від шахрайських дій та не стати жертвою інших протиправних посягань.


Робота у даному напрямку продовжується.





      



1072Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: