Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/14/u-kropivnitskomu-chetvero-vihovantsiv-sadochku-gospitalizovani-do-likarni.htm
новини, 14 березня 2019

У Кропивницькому четверо вихованців садочку госпіталізовані до лікарні


Всі хворі відвідують ясельну групу ДНЗ № 31. До інфекційного відділення центральної міської лікарні вони були госпіталізовані 10 березня - інформує прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області


У двох дітей попередній діагноз – гострий гастроентероколіт, у однієї дитини – харчова токсикоінфекція та в однієї встановлено функціональне порушення шлунку. Після проведених досліджень у двох хворих виділено ротавірус.


Для встановлення причин і умов виникнення випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію 11.03.2018 фахівціКропивницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області провели санітарно-епідеміологічне обстеження дошкільного навчального закладу та позаплановеінспектування харчоблоку. ДУ «Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України»проводить обстеження контактних осіб (персоналу ДНЗ, дітей). Вихованців групи, в якій захворіли діти, перевіряють на ротавірусну інфекцію. Відібрано проби води та змиви з об’єктів навколишнього середовища. Всі аналізи в роботі.


У закладі продовжуються протиепідемічні та профілактичні заходи з локалізації та ліквідації спалаху. Ситуaція пеpебувaє нa кoнтpoлі Гoлoвнoгo упpaвління Деpжпpoдспoживслужби в Кіpoвoгpaдській oблaсті.




860Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: