Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/14/politseiski-zaklikajut-kropivnichan-doluchatisja-do-proektu-susidska-varta-.htm
новини, 14 березня 2019

Поліцейські закликають кропивничан долучатися до проекту «Сусідська варта»


Керівництво відділу поліції, співробітники патрульної поліції, управління протидії наркозлочинності та поліції охорони спільно з представниками виконавчих органів міської ради, депутатським корпусом провели робочу зустріч із громадою на території селища Гірничого - повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.


Присутнім представники поліції розповіли про впровадження проекту «Сусідська варта», закликали громадян долучатися до нього й про усі випадки протиправних дій негайно повідомляти правоохоронцям. Також наголосили на необхідності тісної взаємодії при вирішенні територіальних проблем, таких як боротьба з крадіжками, наркоманією, порушенням публічного порядку.


Дільничний інспектор, який обслуговує територію, вручив громадянам пам’ятку даного проекту, де роз’яснено основну мету та завдання, надано  контактні номери телефонів органів поліції.


У ході зустрічі також було обговорено основні питання, які турбували місцевих мешканців та  шляхи їх вирішення.


         

1185Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: